понеділок, 4 лютого 2019 р.

Флешмоб «Різдвяні посиденьки у шкільній бібліотеці»


Зима — таки найбагатша на свята пора року. До них ми готуємося заздалегідь, на них чекаємо, очищуємо тіло й душу і віримо в дива, які зазвичай дарує Різдво.
Для мільйонів людей Різдвяні й новорічні свята — це час, який вони проводять разом з сім’єю і друзями. Прийдешня низка новорічно-різдвяних свят – це відмінний привід для того, щоб урізноманітнити дозвілля не лише вдома але й на роботі, і є безліч способів розважити себе.
Саме з метою урізноманітнити заходи у шкільній бібліотеці було запропоновано флешмоб «Різдвяні посиденьки у шкільній бібліотеці».
Шкільні бібліотекарі по-різному підійшли до організації заходів з даної теми, одні запропонували відеосюжети, інші презентації, а інші цікавим фоторепортажем. Із матеріалів можна побачити, що творчо, цікаво та по-новому проведені заходи у навчальних закладах міста Ківерці №4, Ківерцівській експериментальній школі, школах с.Хорлупи, Мощаниця. Із презентаційних матеріалів шкіл с.Суськ, Прилуцьке, Звози можна познайомитися із низкою заходів, які відбувалися у школі протягом січня.
Цікаві світлини про те, що саме відбувалося у навчальному закладі, а зокрема у шкільній бібліотеці під час «Різдвяних посиденьок» представлені навчальними закладами с.Завітне, Залісоче, Карпилівка, Личани, Липне, Бодячів, Олика, НВК «Ківерцівська ЗОШ І ст.-Ківерцівська районна гімназія», Дідичі, Котів, Покащів, Муравище, Грем’яче, Жорнище, Омельне, Журавичі, Холоневичі, Сильне.
Більше інформації на дошці «Крок до читацької прихильності».

Немає коментарів:

Дописати коментар

«Мистецтво» як один із головних предметів у школі

Українське суспільство активно долучається до обговорення проблем освіти та її реформування. Як для освітян, так і для батьків є зрозуміл...