пʼятниця, 16 листопада 2018 р.

Педагогічна майстерня вчителів музичного мистецтва

Головні звуки - це звуки людського голосу...

У рамках проведення педагогічної майстерні для вчителів музичного мистецтва "Компетентнісний підхід професійного розвитку вчителя", яка відбулася 13 листопада 2018 року на базі НВК «Ківерцівська ЗОШ І ст. – Ківерцівська районна гімназія», проведено майстер-клас «Технологія розвитку співацьких навичок школярів в контексті інновацій сучасності» модератором, якого була Зарицька Анна Андріївна, кандидат педагогічних наук, голова предметно-циклової комісії викладачів постановки голосу Луцького педагогічного коледжу.

Педагоги ознайомилися із новими сучасними вокальними методиками та прийомами (ефектами), Анна Андріївна наголосила на сучасних підходах до постановки голосу. У практичній частині майстер-класу познайомила учасників педагогічної майстерні із вокальними методами системи Сета Ріггса, розповіла про сучасну Школу різножанрового вокалу ImproviNation - Ірини Цуканової та її відеоуроки. Учасники заходу спільно із Зарицькою А.А. опрацювали асоціативні вправи, які можна використовувати на уроках та в позаурочній діяльності з учнями для формування і розвитку вокальних навичок.
Щира подяка учасникам заходу та особливі 
слова вдячності Анні Андріївній за співпрацю!
Окрепа подяка адміністрації та вчителю музичного мистецтва Неонілі Яковлюк НВК "Ківерцівська ЗОШ І ст.-
Ківерцівська районна гімназія"
 До нових зустрічей!
Матеріали заходу:

Немає коментарів:

Дописати коментар

«Мистецтво» як один із головних предметів у школі

Українське суспільство активно долучається до обговорення проблем освіти та її реформування. Як для освітян, так і для батьків є зрозуміл...