пʼятниця, 31 січня 2020 р.

Підвищення кваліфікації шкільних бібліотекарів

29 січня 2020 року при Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулися заняття із слухачами курсів шкільних бібліотекарів.
Згідно з Концепцією НУШ та рекомендаціями щодо побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі загальної середньої освіти /Абетка для директора/ кожна школа обов’язково повинна мати для задоволення освітніх потреб учнів сучасну бібліотеку, яка за потреби може стати ресурсним осередком і експериментальним майданчиком. 
Сучасне освітнє середовище, зокрема, і бібліотека має забезпечувати вільний доступ до якісних електронних підручників, енциклопедій, архівів, лабораторій.
З метою допомоги при реалізації поставлених завдань проведено тренінгове заняття з шкільними бібліотекарями «Бібліотека НУШ: створюємо простір інформаційної взаємодії та соціально-культурної комунікації учасників освітнього процесу».


Немає коментарів:

Дописати коментар

«Мистецтво» як один із головних предметів у школі

Українське суспільство активно долучається до обговорення проблем освіти та її реформування. Як для освітян, так і для батьків є зрозуміл...