понеділок, 18 червня 2018 р.

Підбиваємо підсумки роботи...

Згідно плану роботи методичного кабінету відділу освіти Ківерцівської РДА 14 червня 2018 року у актовій залі ЦДЮТ відбулася семінар-нарада шкільних бібліотекарів щодо підсумків роботи у 2017/2018 н.р.

Для правильного проведення інвентаризації навчальної літератури у ЗЗЗСО та аналізу забезпеченості учнів району підручниками у 2018/2019 н.р. було опрацьовано ряд нормативних документів: Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14.12.2012.р. № 1427. «Про затвердження Порядку забезпечення студентів вищих навчальних закладів, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів та вихованців дошкільних навчальних закладів підручниками та навчальними посібниками»; Наказ Міністерства освіти і науки України від 02.12.2013р. № 1686. «Про затвердження Інструкції про порядок комплектування та облік підручників і навчальних посібників у бібліотечних фондах загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації»;«Про внесення змін до Інструкції про порядок комплектування та облік підручників і навчальних посібників у бібліотечних фондах загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації» затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 22.08.2017 № 1228.

З метою забезпечення закладів загальної середньої освіти підручниками у 2018/2019 н.р. опрацьовано лист управління освіти, науки та молоді ВОДА від 06.06.2018 №1971/10/2-18 «Про забезпечення закладів загальної середньої освіти підручниками на 2018-2019 н. р.».

Обговорено результати курсової перепідготовка шкільних бібліотекарів за І півріччя при Волинському ІППО та результати атестації шкільних бібліотекарів у 2017/2018 році. Методист Оксана Данилюк проаналізува презультати проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя»; презентувала результати Тижня дитячої та юнацької книги «Під українським небокраєм книгу люблять і читають» у бібліотеках ЗЗСО на сервісі lino. Завершальним етапом семінару була презентація та обговорення результатів районного громадського бібліотечного проекту «Співпраця заради успіху» на Веб-сервісу Padlet.

З досвіду роботи впровадження проектів у шкільній бібліотеці відбулася презентація проектів шкільними бібліотекарями: 

Ольга Салецька та Ірина Кальчук, шкільні бібліотекарі опорного закладу освіти «ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 м.Ківерці» представили проект "Разом до успіху".
Лідія Крюкова, шкільний бібліотекар НВК «Ківерцівська ЗОШ І ст.-Ківерцівська районна гімназія» представила результати проекту "Гімназійна громада на варті у шкільній бібліотеці"
Алла Іпатюк, шкільний бібліотекар ЗЗСО І-ІІ ст. с.Залісоче представила проект "Батьки - запорука усіпіху та втілення".

Гарної усім відпустки, позитиву, креативу та нових вражень...




Немає коментарів:

Дописати коментар

«Мистецтво» як один із головних предметів у школі

Українське суспільство активно долучається до обговорення проблем освіти та її реформування. Як для освітян, так і для батьків є зрозуміл...