понеділок, 30 квітня 2018 р.

Презентуємо громадський проект "Співпраця заради успіху"

Проблема поповнення шкільних бібліотек програмовою художньою літературою завжди є актуальною. Для вирішення даного питання з жовтня 2017 року по березень 2018 року в навчальних закладах району реалізовувався громадський бібліотечний проект «Співпраця заради успіху та розвитку» за участі школярів, батьків, вчителів, громади з метою поповнення і оновлення шкільних бібліотек книжкових фондів художньою літературою.

З метою підведення підсумків, популяризації та презентації досвіду роботи щодо реалізації проекту в навчальних закладах району методичною службою створено віртуальну дошку «Презентуємо громадський проект».
На даній віртуальній дошці у рубриках «Відеовітрина», «Фотокоментар», «Опис проекту», «Оновлюємо фонди» розміщено матеріали з досвіду реалізації проекту, а саме: опис проекту, презентації, фото та відеоматеріали. Для того, щоб дізнатися статистичні результати реалізації проекту учасники заповнявали таблицю "Кількість літератури, якою поповнилася шкільна бібліотека у рамках проекту", яка знаходиться на дошці за окремим посиланням. 

Усі бажаючі можуть ознайомитися із матеріалами зайшовши на padlet-дошку «Презентуємо громадський проект».

Немає коментарів:

Дописати коментар

«Мистецтво» як один із головних предметів у школі

Українське суспільство активно долучається до обговорення проблем освіти та її реформування. Як для освітян, так і для батьків є зрозуміл...