пʼятниця, 30 березня 2018 р.

Спілкування, досвід, праця...

Творчість, майстерність, досконалість –
це насамперед наполеглива праця.
В. Сухомлинський

Для формування в молодого вчителя впевненості у правильному виборі професії, стимулювати бажання підвищувати свій професійний рівень, активізувати свій творчий потенціал. На базі ЗОШ І- ІІІ ступеня села Грем’яче 22 березня 2018 року було проведено заняття школи педагогічного становлення освітньої галузі «Мистецтво» на тему «Урок у системі особистісно-орієнтовного виховання».

Учасників заняття радо зустріла заступник директора Ірина Козюк, після чого керівник школи педагогічного становлення Наталія Шевчук ознайомила з планом роботи. «Слухання музики – один із основних структурних компонентів уроку музичного мистецтва» - саме такою була тема теоретичної частини заняття, з якою виступила вчитель музичного мистецтва. Також Наталя Олександрівна поділилася досвідом роботи та запросила колег на урок музичного мистецтва у 2 класі на тему «У країні музики завжди лад». На уроці вчителька показала як у цікавій ігровій формі можна захопити учнів слуханням музичних творів, вокально-хоровою роботою, грою на шумових інструментах, з використанням дидактичних матеріалів, технічних засобів навчання та виготовленими власноруч інструментів.
Як підсумок заняття було проведено вправу «Що цікавого я взяв для себе…» За круглим столом обговорили питання "Рadlet дошка – спілкуємося, ділимося досвідом, аналізуємо та допомагаємо один одному стати справжніми майстрами своєї справи!"

1 коментар:

«Мистецтво» як один із головних предметів у школі

Українське суспільство активно долучається до обговорення проблем освіти та її реформування. Як для освітян, так і для батьків є зрозуміл...